Никита Михалков, в. . Превод: Гласове. Следвайте ни в На 16

...
Никита Михалков, в. . Превод: Гласове. Следвайте ни в На 16
Коментари Харесай

Никита Михалков в писмо до ЕС: Страхувате се от истината, но милиони хора ще се пробудят от мъглата и ще ви кажат не

Никита Михалков, в. . Превод: " Гласове ". Следвайте ни в
На 16 декември Европейският съюз добави 141 души и 49 юридически лица към черния си лист като част от деветия пакет от наказания против Русия. В листата попадна съветският режисьор Никита Михалков, дружно с някои членове на съветското държавно управление, както и водещите Борис Корчевников и Марина Ким, артиста Григорий Лепс и блогъра Дмитрий Пучков. Режисьорът, артист и ръководител на Съюза на кинематографистите на Руската федерация Никита Михалков написа отворено писмо до Съвета на Европейския съюз, оповестено в понеделник от, Михалков упрекна " демократичното общество " на Европейски Съюз за налагането на наказания против съветски жител, който показва персоналното си мнение в личната си страна.

Отворено писмо до членовете на Съвета на Европейския съюз от националния актьор на Русия, герой на труда на Русия, кинорежисьор Никита Михалков
Аз, Михалков Никита Сергеевич, кино режисьор, сценарист, продуцент, притежател на " Оскар ", два Златни лъва на филмовия фестивал във Венеция, Гран при на филмовия фестивал в Кан и доста други награди, пиша това писмо, единствено с цел да подчертая, че не съм политик, не съм чиновник и не съм държавен чиновник. Аз съм съветски създател, представител на античен съветски жанр и по тази причина считам за належащо да кажа следното по отношение на включването ми в санкционния лист на Европейски Съюз:
Първо, апелирам да не възприемате писмото ми като опит да се измъкна от оповестените ми наказания, тъй като тези наказания ми бяха оповестени от хора, на чиито думи или дейности не може да се има вяра. Достатъчно е да си напомним признанието на някогашния канцлер на Германия госпожа Меркел, някогашния президент на Украйна Порошенко и някогашния президент на Франция Оланд, че всички многогодишни договаряния, свързани със споразуменията от Минск, са били цинична неистина за печелене на време и втълпяване на прелестната земя на Украйна на нечовешка русофобия и нечовечен нацизъм. Или си спомнете по какъв начин цивилизованият свят поддържа възбраната на киевския режим съветски жители на Украйна да приказват и мислят на родния си съветски език. И също така, презирайки устните обещания, дадени на управлението на Съветския съюз НАТО да не се разширява на Изток, да не обкръжава нашата страна, която извърши всички съглашения за понижаване на въоръженията, в това число изтеглянето на нашите войски от Източна Европа, разрушаването на Берлинската стена, съвсем цялостното заличаване на националния военно-промишлен комплекс и по този начин нататък, доведоха НАТО покрай границите на моята страна.

Но аз не желая да разисквам това. То е прекомерно явно освен за мен, само че и за вас и по тази причина всичко, което вършиме, е поредно продължение на всеобщата неистина и северноатлантическата агресия. Аз приказвам за нещо друго.
Вие, които се смятате за цивилизовано демократично общество, обявявате наказания на човек, който показва персоналното си мнение в личната си страна, в своята татковина, на своя народ, на своя език.
В продължение на 11 години повеждам предаването „ Бесогон “ по канала „ Россия-24 “ и през всичките 11 години в никакъв случай не съм трансформирал гледната си точка по нито един от основните въпроси, които сложих. Само през предходната година 16 излъчвания са гледани от 229 милиона фенове.
Наистина ли не разбирате, че единствено тази цифра удостоверява, че това, за което приказваме в нашите излъчвания, вълнува голямото болшинство от хората, живеещи в Русия.
Без да знаете какво говорите, ме обявявате за агитатор на Кремъл. Но за информация, в случай че ви интересува: не получавам нито стотинка нито от канала, нито от страната и върша предаването за своя сметка. Освен това, за " чистотата на опита ", моето предаване не се прекъсва от реклама, която, повярвайте ми, с подобен брой гледания може да се трансформира в източник на сериозен приход за мен. Моето предаване не е цензурирано от никого. В понеделник то се включва в програмата за петък сутринта, а каналът получава нашия „ Бесогон “ едвам в четвъртък късно вечерта, без да знае нищо за предаването, с изключение на името, затова никой не може да повлияе на неговото съдържание.
Мога да предположа, че отношението ви към мен се е развило точно след гледането на моите излъчвания и точно тъй като те със своята правота и самостоятелност оказват помощ на хората да схванат истината.
Няма да скрия - това ме радва. 
Но в случай че това е по този начин, не може да не сте чули и видели какъв брой пъти в „ Бесогон “ призовавах да разсъните възприятието си за истина и предлагах да погледнете с необятно отворени очи децата, убити от киевския режим в Донбас, изгорените в Дома на профсъюзите в Одеса, разстреляните военнопленници, изтезанията и униженията на мирното население - всичко, което е резултат от вашата лъжлива политика и измяната на подписаните от вас Мински съглашения.
Вие ми налагате наказания, наред с други неща, поради поддръжката ми за предполагаемо невярното изказване на Кремъл за биологичните оръжия. Но за какво тогава не обявите наказания на госпожа Нюланд, която обществено призна съществуването на биологични лаборатории в Украйна, което беше потвърдено от документални фрагменти и документи, които показахме в нашата стратегия.
Наричате обединяването на Крим с Русия анексия и не желаете да признаете, че след фашисткия прелом с атентат против президента Янукович се подготвяше и щеше да се организира кървава баня в Крим, не желаете да повярвате и признават, че повече от 90% от жителите на Крим са дали своят вот без нито един изстрел и принуждение за връщане към Руската федерация.
Вие отричате нашето изказване за събудения нацизъм в Украйна и смирено приемате разрушаването на монументи на руските бойци, победили Германския райх, и преименуването на улици, кръстени на велики писатели, давайки им имената на Бандера, Шухевич и други съучастници на Хитлер, които единствено поради Волинското кръвопролитие с убийството на остарели хора, дами и деца, би трябвало да бъдат прокълнати вечно.
Не желая да се спирам на всички тези обстоятелства, тъй като вие сте видели всичко в моите излъчвания, другояче нямаше да ми обявите наказания. Но вашата задача е да не виждате нищо от това. И най-важното - да не позволявайте на другите да го видят - тези, които още не са заслепени от вашата агитация и които не извършват дилемите, сложени ви от Вашингтон.
Тази истина е страшна за вас единствено тъй като в интервала от 1 януари до 8 януари тази година повторенията на нашето предаване са гледани от 53 милиона души. А това е популацията на няколко страни от Европейски Съюз, които ми оповестиха наказания, взети дружно.
В края на това писмо, желая да изразя благодарността си към вас за признанието на моята активност, тъй като по различен метод, с изключение на с самопризнание, не мога да си обясня страха ви от истината, която рано или късно ще прерасне в международен арбитражен съд на онези страни и нации, които през днешния ден чакат нашата победа, само че нямат нито силата, нито опцията да я изразят намерено. Но забравяйте, че с изключение на Северозапад, има и Югоизток, както и Африка и Латинска Америка.
Улисана от комфортния живот под американския нуклеарен чадър, цивилизована Европа, която в миналото не чу Кадафи и го умъртви, ще се разсъни със стотици милиони очи на елементарни хора, които ще се пробудят от мъглата и ще ви кажат " не " - мощно и ясно, както ви споделя нашият президент през днешния ден - единственият от международните водачи, който стои на пътя на опустошителното цунами на вашето двуличие. Но дружно с него това " не " ви го казва огромното болшинство от народите на нашата голяма Русия.
Прекрасно разбирам, че малцина от тези, до които е адресирано, ще узнаят за това мое писмо, само че за мен беше по-важно да го напиша.
Чуйте нашето „ не “, до момента в който към момента имате време.
Никита Михалков
Превод: Гласове
 
 
17 Яну 202311516 Яну 2023180316 Яну 2023301115 Яну 2023983311 Яну 20231727709 Яну 20237442Коментарирукола Z17 Яну 2023 9:51ч.
Имам големи подозрения, че в Европейски Съюз някой ще се разсъни... умрелите не се разсънват!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати някой е споделил да не ядосваш руснак, аз бих допълнил - не ядосвайте същински създател!17 Яну 2023 10:09ч.
Няма нищо по-тоталитарно да заглушаваш и забраняваш гласа на един популярен създател. Западът самичък си кове ковчега, по този начин не може да продължава този отблъскващ маскарад на лъжата и ксенофобията против Русия.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Откъдето и да го погледнеш,17 Яну 2023 10:20ч.
неолибералната " постистина " се оказа нагла неистина. " Бесогон " е предаване с идея - противоположното на всяка политкоректност и вътрешна цензура, има висока гледаемост освен в Русия. Би било добре да стане по-широко налично и у нас с превод (кой ще се реши?). Крепко здраве на господин Михалков, с цел да продължи да реализира задачата си!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Уважение17 Яну 2023 12:43ч.
Поклон доземи пред морала на един популярен създател!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Смешен плач17 Яну 2023 10:39ч.
Точно тоя Михалков с отвратителния си русофбско филм " Изпепелени от слънцето ", докара НАТО пред Москва и украинския нацизъм в Украйна Дано в миналото го разбере и да се покае. Каквото самичък си направиш никой не може да ти направи.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone17 Яну 2023 11:52ч.
" с отвратителния си русофбско филм " Изпепелени от слънцето ", докара НАТО пред Москва " Дрън-дрън!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт17 Яну 2023 12:00ч.
Михалков има и документален филм " 55 " за Путин във връзка 55-та му годишнина, гледай го, може да си промениш мнението.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rover17 Яну 2023 16:05ч.
" отвратителния си русофбско филм " Изпепелени от слънцето " - а ти кино лентата... гледал ли си?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Филмът17 Яну 2023 17:57ч.
" Изпепелени от слънцето " въобще не е русофобски, що за тъп коментар???
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Galina Maximova17 Яну 2023 18:13ч.
Споделям мнението за Изпепелени от слънцето. Пробутваше ни се като кино шедьовър, а си е елементарна русофобска боза. Както и продължението на същия филм.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Z T.M.17 Яну 2023 10:41ч.
Санкциите са за изявление на лично мнение. Правете си сметката в какво " общество " живеем!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Че от по кое време за вас, путинистите,17 Яну 2023 16:06ч.
свободата на словото е полезност.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Valentin hristow17 Яну 2023 10:53ч.
Достойно Човешко държание израз на Свободният човек и надълбоко чуство на принадлежност към Човека по целият свят.Благодаря ви господин Михалков,че ви има и доста дъбока благодарност за вашата Смела Човешка Свободна мисъл и поддръжка към всички нас които имаме достолепието на бъдем и да се чустваме Свободни в своят избор.Имате поддръжката на многомилионните свободни хора по целият свят,включително и на Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Санкциите17 Яну 2023 10:54ч.
в случай че и да наподобяват някому като проява на мощ, в действителност са симптом за уязвимост.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт17 Яну 2023 12:02ч.
Всъщност някой от глобените ги одобряват с наслада и достолепие и като позитивна оценка за това което вършат.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Anton Lalkovski17 Яну 2023 11:06ч.
Великолепно написано! Жалко, че ще му обърнем внимание единствено ние, които така и така сме наясно с тези неща. Надявам се да дойдат други времена, в които повече слънчеви лъчи пробият гъстата мъгла на евроатлантизма.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Възхвала на атавизма17 Яну 2023 11:22ч.
Ееех Никита - Велик режисьор, прелестен актьор, само че за жал, остава си естествен руснак-изгнил надалеч преди да узрее. Гледал съм единствено някои от неговите излъчвания - умерено и с мил звук разпръсква съветската същина - защитавайки вековната си назадничавост, дивотия и първичност, липса на всякаква човечност, претендират да постановат личната си проказа на целия свят. Бъркат голяма по повърхност страна с велика мощ. Вместо да се концентрират да си оправят кочината, с маниакална жестокост желаят да унищожат всички, които са ги задминали и не престават да ги изпреварват в публичното си развиване.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати в никакъв случай не сте имали нищо общо с народна власт и изтънчена култура17 Яну 2023 11:50ч.
Как се съчетава едното с другото и въобще допустимо ли е? Човекът можеше и жестоко, колкото ти правиш, да им сложи непосредствен въпрос: за какво си оставате фашаги недоубити?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Викт17 Яну 2023 12:05ч.
към " Възхвала на атавизма " - отново прочети това дето го написа и намерения по какъв начин да оправиш кочината в главата си!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Възхвала на атавизма17 Яну 2023 12:08ч.
Помислих - прав съм. Още доста има да се каже по въпроса, само че time is money.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати задунайска уфсъ с евразийски манталитет17 Яну 2023 12:51ч.
в Рашистка Фашагия всеки, който не е склонен с царя-батушка, е разгласен за фашист...стотици хиляди избягаха около мобилизацията( имаше заричане от царя-батушка, че няма да има такава, само че кой ти помни такива " детайлности "...) само че пример за Михалков е " уникалността " на РФ, а когато и съседите на РФ би трябвало освен да миришат миризмата от съветската кочина, само че и да трансфорат страните си в такава кочина, се приема за събуждане. Ай сиктир!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати мислиш като прасе в кочина17 Яну 2023 12:58ч.
Не си прав, кривчо, пък и никой не ти желае калпавата стока.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ако под атавизъм се схваща възръщането на чест и достолепие позагубени в поколенията израснали по Горбачово и Елциново време17 Яну 2023 13:07ч.
определението е правилно
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Това, което наричаш кочина,17 Яну 2023 13:51ч.
в действителност е сърцевината на историческата задача на Русия. Да, няма неточност, същинския хуманизъм не е шлифован и не свети с отразена светлина. Просто тъй като в него е истината. А твоите паралитични " изводи " издават скудоумието на един формен еснафин!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Дай Боже,17 Яну 2023 14:10ч.
скоро и у нас такава демонстрация на сходен атавизъм
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Тресе те атавистичен страх17 Яну 2023 14:23ч.
Много те е боязън, нали?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Претендират да постановат личната си проказа на целия свят "?!? си17 Яну 2023 14:31ч.
До " атавизма ": " Претендират да постановат личната си проказа на целия свят "?!? Аз не знам Русия да постанова нещо на целия свят. Ако някой нещо постанова извънредно нападателно, изключително като просвета и полезности посредством кино, литература, музика, телевизия, това е Съединени американски щати. Ние самите сме техен артикул, за жалост, през последните десетилетия. Ние сме заболели от тяхната проказа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ивелина17 Яну 2023 14:55ч.
Напиши си името да знаем най-малко кой си ти случайнико!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател17 Яну 2023 15:24ч.
Русия е велика мощ. Всичко останало, което си написал, се отнася за Съединени американски щати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Възхвала на атавизма 17 Яну 2023 11:22ч.17 Яну 2023 17:12ч.
Аз не съм чувал Русия да работи по проект Пакс Русияна, само че знам сигурно, че щатите имат проект, наименуван Пакс Американа...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Галина Максимова17 Яну 2023 18:16ч.
Някой беше споделил, че общото сред българските русофили и русофоби е това, че и двата биологични типа не познават ни минимум и нямат и бегла визия от обекта на своята любов/омраза. Прав е.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Истината, истината и единствено истината!17 Яну 2023 11:22ч.
Истината ще ни направи свободни! Истината обаче и убива, по тази причина е и този боязън у сатанистите!!!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати MarlboroMan17 Яну 2023 11:31ч.
вярно е фашаги като тоя да бъдат глобени
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Всичко дето беше17 Яну 2023 11:41ч.
Независимо от Путя избяга, останаха единствено клакьорите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати тъп, залюхан пидероатлатик17 Яну 2023 11:48ч.
А ти познаваш ли достоверния Путин, или съдиш по него единствено от сводките и директивките на богоизбрания нашингтонски обком?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone17 Яну 2023 11:53ч.
Независимо от..., само че подвластно от грантовете - да, избяга.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пропаднала страна пропаднала интелигенция.17 Яну 2023 12:56ч.
За нашенската допускам думаш, щото напълно дава отговор на изискването..
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Възмутен17 Яну 2023 13:05ч.
Изключително почтена гражданска позиция на един от огромните съветски режисьори, Никита Михалков! За страдание в България нашите режисьори са лишени от възприятието за правдивост и почтено! Без всевъзможни задръжки служат на непознатите ползи в тази ситуация на Съединени американски щати единствено поради коричка кървясъл самун!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Гражданин17 Яну 2023 13:48ч.
Дълбок реверанс!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Пор Ошенко17 Яну 2023 13:53ч.
Анонимните, незнайните нищожества от ес не заслужават даже и плюнката на гения Михалков! Те са безумни марионетки в ръцете на още по-безумни кукловоди! Проклети самозабравили се негодници!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Точно обратното17 Яну 2023 14:37ч.
Това, че Михалков е талантлив създател не е противоречиво, само че този факт не е индулгенция. Гениалността като създател за следващ път потвърждава, че може да си талант в съответна област, само че голям брой други да се изявяваш като изверг.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати неслучайно инквизицията е била западно творение17 Яну 2023 16:43ч.
И каква индулгенция за Вас персонално като създател на написаното в поста е " истинността " на самото написано, та сте заел(а) позата надали не на Великия Инквизитор?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати С.А.М.17 Яну 2023 14:33ч.
Уважаеми Никита Михалков, за какво си толкоз доверчив и мислиш, че даже един от хората до които си адресирал това писмо ще го прочете от началото до края? Никой към този момент не се интересува от истината там, а единствените полезности са парите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мила от Марс17 Яну 2023 14:42ч.
Де да имаше сходни създатели и у нас. Смелостта на нашите стига до там да надраскат вратата на полит. си конкурент с претенцията, че се борят за нещо. От друга страна, в случай че инцидентно се откри някой толкоз самоуверен и кардинален, ще бъде изяден първо от личните си сътрудници, които ще побързат авансово да свършат работата на западните си ментори.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Точно обратното17 Яну 2023 15:16ч.
Не си права Мила - цялостно е с тъкмо такива (но които са надалеч под креативното равнище на Никита Михалков). Подли, мерзки, долни плужеци, без възприятие за позор и липса на съвест. Плода на десетилетия негативна селекция. А самият Михалков вместо сатрапския болшевишки интернационализъм в този момент се самоопиянява от вековно потвърдилата се анахронична, примитивна и неплодотворна маниакална имперска вяра - За Вяра, Цар, Отечество. Да отпътува за Украйна и да прави филми за " великата " войска, натоварена с печки, тоалетни чинии, килими и така нататък За героите ЗЕКИ от Вагнер. За Рисуя, която е единствената страна в която е държавна политика убийците да ги особождават от пандиза с цел да могат да ибиват още повече хора, след което да ги помилват. Няма да му стигне времето да ги възпее. Наистина този колосален израстък россия " умом не понять ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евоатлантически идиоти!17 Яну 2023 15:54ч.
Танкове, " натоварени с печки, тоалетни чинии, килими и така нататък " Верно? В кой свят живееш, о неразумний юроде?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нараненият от синдрома на руската тъща17 Яну 2023 16:13ч.
Възмущавам се освен от написаното като наличие в поста на " Точно противоположното 17 Яну 2023 15:16ч. ", само че на първо място от маниакалните му искания да ни показва толкоз доста неистини като " истина на интелектуалец ". Очевидно е засегнат от тъща си още по времето, когато е следвал в Съюз на съветските социалистически републики, и то засегнат освен в оня древен смисъл - в случай че е мъж, да е засегнат в петата, а в случай че е жена - в главата, - ами дори може би тъкмо противоположното.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До възхваляващите атавизма и други уфси17 Яну 2023 15:01ч.
Сила в правде, ойроатлантически нищожества. Вместо да дращите лъжливи гадории по конгреси поради 29-те си сребърни ойро, идете в тъмна стая сами и си признайте, че ви гони атавистичен боязън от Истината. Може пък да ви олекне. Даже пък и до катарзис може да се докарате току-виж.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Точно обратното17 Яну 2023 15:21ч.
Както е споделил още Алфонс дьо Кюстин - За руснаците думите са по-важни от действителността. Руснаците имат наименования за всички неща, само че нямат самите неща. Та и ти по този начин.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати за какво вие, западняците, прпедпочитате да сте противоположни полово17 Яну 2023 16:18ч.
За сметка на това вие имате самите неща, само че нямате желание за тях - вероятно по тази причина и не ви се получава да бъдете същински мъж, в случай че сте мъж, и същинска жена, в случай че сте жена, ами тъкмо противоположното. (Няма въобще да начеваме пък тематиката за интенционалността във феноменологичната логика на психиката - че без желание, нямаме въобще обект, или по-скоро, че няма по какъв начин да има обект отвън желанието.)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Решил - написал!17 Яну 2023 15:12ч.
" Пенчо бре, чети! Пенчо не чете. " На всеки съгласно избора му. " Тук Апелес го спрял нетърпеливо: „ Ти, друже, до обувките съди! “
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати читател17 Яну 2023 15:41ч.
Много е въздействащо писмото. Благодаря на " Гласове ". Към сътрудниците от форума - на youtube можете да намерите БесогонТВ. Заслужава си да се гледа.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Точно обратното17 Яну 2023 16:10ч.
И най-варварската и сатанинска теза може да има непритиворечива и стройна логическа структура. Но това не я прави вярна. Както и Михалков да си напомни какво игра в неговия филм " 12 " (чудесна акомодация на 12 ядосани мъже на Сидни Ламет) и по какъв начин разсъждаваше тогава във кино лентата. За причинно-следствената връзка сред събитията и че привидната им разумна подреденост може да не е истина. Защото фактическите предпоставки, които насипва в публикацията ( и в предаванията си) в голямата си част са неистинни. А от тях не могат да се вършат правилни изводи. Само един образец - самопризнание, че има биологични лаборатории с нищо не потвърждава произвеждане на биологични оръжия. Но фанатикът по тази причина е маниак - мисленото му няма нищо общо с опита и разсъдъка.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Защото фактическите предпоставки, които насипва в публикацията ( и в предаванията си) в голямата си част са неистинни. " 17 Яну 2023 16:28ч.
Вие по какъв начин преценихте, че са неистинни отвън предварителната идеологическа оценка, която сте им лепнал(а)? Защо би трябвало да му се отнеме правото да се усъмни обществено, че щом съществуват американски биологични лаборатории директно до съветските граници и на открито вилнее зараза от коронавирус, е прекомерно евентуално този коронавирус да се употребява от американците като биологично оръжие против Русия и целия свят? Но аз бих припомнил на аудиторията, че през днешния ден Михалков е в реанимацията на една от съветските лечебни заведения таман с тежък коронавирус и бронхопневмония, вероятно като наказателна мярка от страна на всякакви англичани и такива като вас, обвиняващи го като Велик Инквизитор, че " фактическите му предпоставки " били неистинни. Разбирате ли, че не е никаква независимост на словото да забраняваш на индивида, и изключително на създателя и интелектуалеца, да интерпретира света както той си преценя, щом мисли? А Западът тъкмо това прави - постанова наказания на създателя поради свободното му слово.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Никита Михалков е популярен създател и17 Яну 2023 16:04ч.
непоносим военнопрестъпник, виновен за страданията на милиони в Украйна и в самата Русия. На остарели години продаде душата си на дявола и ще отнесе в гроба клеймото на безчестието си. На фона на гибелта на хиляди младежи и безграничната тъга на техните близки, дъртакът тръгнал да се оплаква, че няма да може да харчи парите си в омразния Запад, против който насъска простолюдието в страната си. Да си стои в Русия и да се радва на отровните плодове на засадените от него дървета.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати стига лозунги, не фрагментирайте единната персона на създателя за гнусните си пропагандни цели17 Яну 2023 16:31ч.
Клеймото напълно явно е ваше дело и вие ще си носите отговорността. Ако той е клеймил някого, това са били потвърдени нарушители и убийци.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати От съветски фашисти17 Яну 2023 16:46ч.
ум не ща.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати rover17 Яну 2023 17:12ч.
" Никита Михалков е популярен създател и " - в случай че с написаното се опитваш да манипулираш, явен си. другата алтернатива е да не разбираш нищо от това, за което по този начин високопарно пишеш. за трета опция не се сещам.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати «…омразния Запад, против който насъска простолюдието в страната си…»17 Яну 2023 18:40ч.
Ами щом Западът е ненавиждан (а той е в действителност подобен!), то тогава има задоволително учредения да бъде насъскано против него простолюдието (в която и да е страна, в това число и западните държави). Колкото до простолюдието, то — било на Изток, или на Запад — има най-сериозни предпоставки да бъде насъскано, тъй като в случай че не е насъскано, то ще бъде обречено. Елитите на тази или онази страна (дори тези страни да са смъртни врагове) все ще намерят метод да се спогодят в своя полза. Простолюдията обаче би трябвало да спят „ с пръста на спусъка “, тъй като в противоположен случай ще бъдат изкупителните жертви за кое да е начинание на властителите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Благодарности17 Яну 2023 16:22ч.
на Гласове, че разгласява Отвореното писмо на Никита Михалков! Ние българите не сме простаци и разбираме доста добре истината, която е в тези редове! Болшинството от народа ни претърпява с тъга страданията на нашите братя по кръв и от двете страни, едните от които са заблудени от западните господари и се бият за непознати ползи. Съжаляваме, че измежду нас име сходни хора, които главно поради пари продават съвестта си! Всяко стадо си има мърша... Но ние сме сигурни, че те са дребното крадливо малцинство от народа ни, представителите на което пазят своите господари поради материални изгоди, което е обсебило съвсем цялата власт у нас и не желае да признае истината, макар че доста добре я знае, само че няма интерес от това! Простете, че нямахме задоволително сили да им се противопоставим!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Жалко17 Яну 2023 16:59ч.
Талантлив създател, предпочел да бъде прислужник на властта. „ Не лишавайте от насладата да бъде плебей този, който не желае да е свободен. “
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Киното е изключително изкуство17 Яну 2023 17:58ч.
И по руско, и по фашистко време Михалков е бил повече прислужник на властта, в сравнение с създател.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 00717 Яну 2023 17:07ч.
Един от титаните, реверанс!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Голям, както винаги17 Яну 2023 17:15ч.
Никой от пронацистките евроатлантически плазмодии не стига и до глезените му.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съгласен съм, че е голям17 Яну 2023 18:34ч.
прислужник, добре заплатен от кремълската власт. Заради това и реве против глобите - няма да може да харчи парите си в омразния Запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ина17 Яну 2023 17:26ч.
по време на война не приказва срещу своите, в никакъв случай! даже да не са прави
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023309511 Яну 2023109817 Яну 202316428 Дек 2022949
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР